Glasbewassing

Wilt u de ramen van uw bedrijfspand door gecertificeerde glazenwassers laten schoonmaken? Glazenwassen draagt bij aan een professionele uitstraling van uw kantoor of bedrijfspand. Regelmatige glasbewassing is van essentieel belang voor het onderhoud van uw kozijnen en gevelbeplatingen. Het voorkomt ingrijpende behandelingen als ontetsen en renovatie.

Schone ramen en kozijnen zijn het “visitekaartje” van uw pand. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glasbewassing? Neem dan contact op met Dienstverlening en Onderhoud Brielle.

Waarom glasbewassing?

Ramen moeten zo lang mogelijk schoon blijven. Wanneer er regelmatig onderhoud wordt gedaan aan uw ramen verwijdert dit zichtbaar en onzichtbaar vuil. Regelmatig uw glazen wassen verlengt tevens de levensduur van uw glazen, kozijnen en gevelbeplatingen. Schone ramen zijn representatief en laten bovendien ook meer licht door. Daardoor voelen medewerkers en klanten zich prettiger in een omgeving waarbij de ramen schoon zijn.

De voordelen van glasbewassing

  • Meer productievere medewerkers
  • Representatieve uitstraling van uw pand
  • Duurzam onderhoud van glazen en kozijnen

Naast glasbewassing doen wij ook telescoopbewassing.

Waarom zou u gebruik maken van telescoopbewassing?

  • Telescoopbewassing werkt zonder schoonmaakmiddelen, dus milieuvriendelijk!
  • Uw glas blijft veel langer schoon door middel van telescoopbewassing
  • Met telescoopbewassing zijn geen steigers, ladders of hoogwerkers nodig
  • Ook uw kozijnen, gevelbeplating, lichtkoepels kunnen worden meegenomen

Telescoopbewassing is de specialisatie van D.O.B.

Deze methode werkt perfect, ¬ zónder schoonmaakmiddelen! Zeer milieuvriendelijk dus. Door gebruik te maken van zeer zuiver, gefilterd water is het gebruik van schadelijke ¬oplos- en schoonmaakmiddelen niet nodig.

En geloof het of niet maar door geen zeep te gebruiken, blijft het glas veel langer schoon. Het oppervlak droogt volledig vlekvrij op. Bij gebruik van zeep blijven namelijk altijd minuscule zeepresten achter, hoe secuur je ook werkt. En hieraan hecht weer makkelijker vuil. Maar dat is nog niet alles.

Nog een voordeel van deze methode is dat we in de meeste gevallen geen steigers, ladders en hoogwerkers nodig hebben. U heeft dus zo min mogelijk ‘hinder’ van ons bezoek.

Is Telescoopbewassing duur?

Duur? Welnee, juist niet! Maar wel gegarandeerd en langer schoon! Zijn schone ramen ook voor u belangrijk? En wilt u dit door gecertificeerde glazenwassers laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van glasbewassing en/of telescoopbewassing te bespreken. Wij zijn gevestigd in Rockanje en ons werkgebied omvat Voorne-Putten, Goeree en de Europoort. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0181-417086 / 06-55780902 of vul het contactformulier in.