Schoonhouden van gebouwen & verhuurhuizen

Interieurreiniging
Wilt u het interieur laten reinigen? Een schone werkomgeving vergroot het werkplezier van u en uw medewerkers. Daarnaast geeft een schoon pand een nette en professionele uitstraling. Iedereen werkt en leeft graag in een schone ruimte. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een kantoorruimte, fabriekshal, kantine of de sanitaire ruimte. Voor de dagelijkse of periodieke interieurreiniging van uw pand bent u bij Dienstverlening en Onderhoud Brielle aan het juiste adres.

Uw voordelen
+ Kwaliteit als uitgangspunt
+ Korte communicatielijnen
+ Flexibiliteit

Op onze schoonmaakprojecten werken wij met vaste medewerkers. Zij kennen het pand, de wensen van de klant en andere zaken die worden afgesproken. Op deze manier bieden wij de opdrachtgever een constante kwaliteit en wordt de schoonmaakmedewerker een vertrouwd gezicht. Dit werkt prettig voor beide kanten.

Is interieurreiniging ook voor u belangrijk? En wilt u dit door gecertificeerde schoonmakers laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van interieurreiniging en onderhoud te bespreken. Wij zijn gevestigd in Rockanje en ons werkgebied omvat Voorne-Putten, Goeree en de Europoort. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0181-417086 / 06-55780902 of vul het contactformulier in.

Opleveringsschoonmaak

Wilt u een pand door gecertificeerde schoonmakers laten schoonmaken? Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie worden panden opgeruimd opgeleverd. Voor een vlekkeloze presentatie aan mogelijke huurders of kopers is dat onvoldoende.

Een opleveringsschoonmaak is nodig om ramen, wanden, deuren, vloeren, sanitaire ruimtes en eventuele trappenhuizen en liften echt schoon te krijgen. Zo werken we eventueel achterstallig schoonmaakwerk weg, of maken we het pand klaar voor gebruik.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van opleveringsschoonmaak? Neem dan contact op met Dienstverlening en Onderhoud Brielle. Wij zijn gevestigd in Rockanje en ons werkgebied omvat Voorne-Putten, Goeree en de Europoort. Omdat wij alle disciplines en alle kennis in eigen huis hebben, kunnen we de opleveringsschoonmaak efficiƫnt inplannen.

Waarom opleveringsschoonmaak?

Met het vuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. Met onze schoonmaak kiest u voor een schone start van wonen en/of werken in het pand. Opleveringsschoonmaak kan ook worden ingezet bij een verhuizing, woningontruiming. Het pand wordt dan schoon opgeleverd aan de nieuwe huurder of koper.

Wanneer opleveringsschoonmaak?

  • bij oplevering van nieuwbouw, verbouw en renovatie
  • bij verhuizing en woningontruiming

De voordelen van opleveringsschoonmaak

  • Schoon opgeleverd aan huurder of koper
  • Representatieve uitstraling van uw pand

Wilt u een pand schoon opleveren? En wilt u dit door gecertificeerde schoonmakers laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van opleveringsschoonmaak te bespreken. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0181-417086 / 06-55780902 of vul het contactformulier in.

Sanitairreiniging

Op zoek naar specialisten op het gebied van sanitairreiniging? Regelmatige sanitairreiniging is belangrijk voor een schoon en een goed functionerend sanitair. Hygiƫne is daarbij erg belangrijk. Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sanitairreiniging of wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact op met Dienstverlening en Onderhoud Brielle.

De voordelen van sanitairreiniging:

  • Veilige en schone omgeving
  • Representatieve uitstraling van uw sanitair
  • Duurzame onderhoud van uw sanitair

Is schoon sanitair ook voor u belangrijk? En wilt u dit door gecertificeerde schoonmakers laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van sanitairreiniging en onderhoud te bespreken. Wij zijn gevestigd in Rockanje en ons werkgebied omvat Voorne-Putten, Goeree en de Europoort. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0181-417086 / 06-55780902 of vul het contactformulier in.