Wie zijn wij ?

Dienstverlening en Onderhoud Brielle, kortweg D.O.B., is al 34 jaar een familiebedrijf gespecialiseerd in diverse schoonmaakwerkzaamheden. De meeste van onze klanten maken al meer dan 20 jaar gebruik van onze diensten, er zijn zelfs nog klanten van het eerste uur bij ! Onze klantenkring bestaat o.a. uit banken (van geldautomaat buiten, tot interieur), advocatenkantoren, transportbedrijven, kwekerijen (kantoor/kantine/sanitair), makelaarskantoren, appartementengebouwen, metaalbedrijven, kinderdagverblijven, autodealers (showroom/kantoor/sanitair) etc.

Wij zijn sinds de oprichting nog steeds in hart en nieren een familiebedrijf. Dit uit zich onder andere in korte lijnen en de meer dan honderd procent inzet van al onze medewerkers. Als familiebedrijf hechten wij sterk aan integriteit, eerlijkheid, vertrouwen en flexibiliteit. Alleen zo kunnen wij onze eigen visie ontwikkelen, nastreven en vasthouden.

Onze kernwaarden zijn dan ook:

  • Eerlijk- en betrouwbaarheid
  • Kwaliteit en service
  • Klanttevredenheid
  • Transparantie en toegankelijkheid
  • Open communicatie

Onze dienstverlening is ook zeer breed, denk dan aan:

  • Schoonhouden van gebouwen, d.w.z. kantoren, appartementen gebouwen (V.v.E.’s), kantines, verhuurhuizen.
  • Vloeronderhoud, d.w.z. tapijtreiniging, machinaal schrobben van vloeren (steen, plavuis, natuursteen), strippen en in de was zetten van linoleumvloeren
  • Glasbewassing, telescoopbewassing (tot circa 18 m), spoelen van trespa of kunststofbeplating

Wij investeren voortdurend in hoogwaardig materieel en reinigingstechnieken. Dit om veilig op hoogte te kunnen werken met optimaal resultaat. Opdrachten worden vakkundig uitgevoerd door gecertificeerde schoonmakers die beschikken over de benodigde diploma’s en praktijkervaring. Samen met de klant bespreken wij de uit te voeren werkzaamheden.

Indien u geïnteresseerd bent in één van onze diensten of hier meer informatie over wilt ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0181-417086 / 06-55780902 of stuur ons een mail, info@dobschoonmaak.nl